Vergoeding

Fysiotherapie Centrum Den Bosch heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor krijgt u de kosten van onderzoek en behandelingen die u bij ons heeft genoten volledig vergoed uit uw aanvullende verzekering, vooropgesteld dat u die hebt natuurlijk. De aanvullende verzekeringen kennen geen eigen risico.

Hebt u een chronische aandoening die voorkomt op de lijst van aandoeningen die in aanmerking komen voor vergoeding van langdurige fysiotherapie, dan krijgt u die uit de basisverzekering vergoed vanaf de 21e behandeling. Voor de eerste 20 behandelingen kunt u, zoals bij kortdurende fysiotherapie, aanspraak maken op uw aanvullende verzekering. Voor vergoeding uit de basisverzekering geldt wel het algemene eigen risico (dat in 2019 gemaximeerd is tot €385,-).

Let op: vrijwel iedere aanvullende verzekering kent een maximum aantal behandelingen of maximum aan het te vergoeden bedrag. Uw behandelend fysiotherapeut heeft direct inzicht in uw verzekering en kan u daar meer over vertellen.

Acupunctuur en haptotherapie worden vergoed uit de post ‘Alternatieve geneeswijzen’ van de aanvullende verzekering. Ook hiervoor geldt dat de hoogte van de dekking afhankelijk is van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten. 

Voor informatie over vergoedingen, regelingen etc. kunt u ook de polis van uw zorgverzekering nazien.